Sittershoot
Baby's veranderen zeer snel van uiterlijk. Profiteer ervan om je kleine spruit regelmatig te vereeuwigen: zelf... of bij je beroepsfotograaf! Ik neem foto's van uw sloeber in de studio en zorgen ervoor dat hij/zij in beeld komt zoals hij/zij echt is!
Leuke tijd
Ook als je geen cake-smash of donutshoot wenst voor de verjaardag van je kindje, kan je altijd kiezen voor een ander thema. Er zijn veel leuke achtergronden en settings dat ik met veel plezier gebruik in mijn gezellige fotostudio.
Voor verschillende achtergronden kan je een hier een kijkje nemen.
Van kind naar tiener
Samen met de broer/zus op de foto. Het ideale geschenk om aan de grootouders te geven. Daar zijn ze altijd super blij mee. 
Of voor een mooie wanddecoratie voor aan jullie muur op te hangen. 
Dit kan natuurlijk in mijn fotostudio te Beveren-Leie, maar kan ook op lokatie. Er zijn wel leuke plekjes te vinden in de regio Waregem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk.
Gezinsshoot
Het moet altijd alleen de kindjes zijn die langs komen voor een plezante fotoshoot. Ook het ganse gezin kan heel spontaan samen op foto. Ik ben niet alleen de Kinderfotograaf in Beveren-Leie, maar ook gezinsfotografie komt zeker aan bod.
Fun en plezier hebben samen en dit vast leggen op de gevoelige plaat, is toch fantastisch.
Pakketten
Zoals voor al onze reportages bieden wij u diverse presentatie mogelijkheden aan: foto's in een box, een album, uitvergroot, enz... In iedere prijsklasse hebben wij voor elk wat wils.
Wat klanten over mij vertellen? Je kan alvast een paar reacties lezen op mijn revieuw pagina
Back to Top