Prachtige dag!
Een jaar lang kijken de kinderen uit naar hun grote dag: de communie of lentefeest. Net als bij vele andere grote evenementen is de foto meestal de enige herinnering die jaren later nog altijd bestaat. Vertrouw voor deze gebeurtenis op mijn als kinderfotograaf. 
Ik zal jouw oogappel vastleggen op die manier zoals hij / zij echt is. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent!

Ik maak gebruik van leuke achtergronden / settings in de studio. 
Perfecte lokatie
Maar ook lokatie zijn heel tof voor de communiekant of lentefeest vierder. Meestal vraag ik ook naar de hobby van je kind en dan kijken we samen of we daar iets kunnen meedoen, zodat je kind het nog leuker vind om naar mij als kinderfotograaf te komen
Er zijn zoveel leuke plaatsjes in de omgeving van Waregem - Deerlijk - Kortrijk om hun foto's spontaan en speels te maken.
Leuke kaartjes / geschenkjes
Van zodra je een keuze hebt gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maken wij voor jou één of meerdere ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor leuke geschenkjes voor de klasgenootjes en vriendjes: fotozakjes met snoep, een fotomagneet, fotodoosjes, enz...
Wij zorgen ook voor het perfecte cadeau aan bv. doopmeter: een prachtige inlijsting of een foto van haar oogappel op canvasdoek. Achteraf kan je uiteraard steeds foto's bijbestellen of laten vergroten.
Back to Top